Professionele opleiding

Voetreflexologie

SPIRITUALITEIT EN WORKSHOPS

MASTERCLASS: MEESTERSCHAP IN DE 5 ELEMENTEN

Traditionele Taoïstische alchemy voor mensen die zorgen


Duur van deze opleiding: 7 avonden - Data volgen hier


Docent Baud Vandebemden - Erkend trainer bij de Universal Healing Tao en ervaren leraar in Taoïstische alchemie. (de stroming van Mantak Chia en Michael Winn)


Locatie Smartspace - Gouverneur Roppesingel 83 - 3500 Hasselt - Onze nieuwe locatie! Centrale ligging, vlotte parkeermogelijkheid en bovendien goed bereikbaar!

Voor mensen die kennis hebben gemaakt met de theorie van de 5 elementen in Module 4 (schakeljaar) en hierin de diepte in zichzelf durven opzoeken, is er nu een (theoretische) verdiepingsmodule. De 5 elementen zijn volgens de traditionele Taoïstische meesters geen objecten maar subjectieve, levende ‘spirits’ (shen in het jargon) die als onbewuste stromingen en oerkrachten het leven ondersteunen. Wanneer je in de diepte leert samenwerken met deze ‘spirits’ en hun fysieke ankerpunten, de vitale organen, kun je véél beter voor je eigen gezondheid zorgen én je werk met anderen zal veel effectiever zijn.

Via de volgende link vind je extra info

Download het pdf-document met info

(data enkel beschikbaar op de website)


WORKSHOP DE 4 LICHAMEN

Duur van deze opleiding bedraagt 2 volle weekends (2x2dagen), namelijk

  • zaterdag 14 en zondag 15 maart 2020, 10u00 - 16u30
  • zaterdag 28 en zondag 29 maart 2020, 10u00 - 16u30

Docent Myriam Oorts

Locatie Chinacure, Bisschopsweyerstraat 38, 3570 Alken 

Maak kennis met 'Vier- dimensioneel bodywork'

Verdieping aanbrengen in 4 dimensies van ons lichaam. Oude patronen doorbreken en nieuwe mogelijkheden aantrekken. We besteden aandacht aan onszelf op verschillende niveau's om tot een dieper zelfbewustzijn te komen. Wil jij jezelf ook dieper leren kennen om vandaaruit met een grotere wijsheid anderen te gaan ondersteunen en helpen? Dan ben je met deze vorming aan het juiste adres!

Via de volgende link vind je heel wat extra info.

Download hier het PDF-document met info

(data enkel beschikbaar op de website)